השפית הבאה 6 – משימה שלישית: צהלה כרמל

יוסי ברויער Comments Off on השפית הבאה 6 – משימה שלישית: צהלה כרמל
13:46
28.04.24
מערכת האתר No Comments on משיח, עכשיו! הרב שניאור אשכנזי והרב דב הלפרין בסעודת משיח • צפו

התכניות האחרונות

ארכיון תוכניות

פוסטים אחרונים

תגיות

תחתיות ממולאות במחית בטטה וחזה עוף

 

לתחתית:

  • 1 חב' שערות קדאיף
  • 1 חב' תחתיות טרטלטים

 

למילוי:

  • 1 בטטה גדולה
  • 2 חזה עוף
  • רוטב טריאקי
  • 1 שן שום
  • 1 כף דבש
  • מלח ופלפל שחור
  • לקישוט: עלי בזיליקום ופלפלים קטנים.

 

אופן ההכנה:

 

  • את חזה העוף יש להכין ערב קודם, לחתוך לקוביות לטבל ברוטב טריאקי עם השום הכתוש והדבש ולהשרות ללילה שלם בקופסא סגורה במקרר.
  • מכינים את שערות הקדאיף (להפשיר להוסיף מעט שמן או מרגרינה לשימון ולעבד, ניתן להוסיך מעט א. מרק עוף. לסדר בתבניות קטנות ואישיות ולאפות עד להשחמה.
  • לבשל את הבטטה, למעוך ולהוסיף מלח ופלפל ומעט אבקת מרק (אפשר בצל ואפשר עוף). לזלף בעזרת שקית זילוף על תחתיות הבצק המוכנות.
  • לאפות את חזה העוף בתנור כ- 10-15 דקות. לקרר ולפזר מעל הבטטה. לקשט ולהגיש חם וטעים.

 

בהצלחה!

 



0 תגובות